Exhibitor Theater Presentations

exhibitortheater350x195Exhibitor Theater Presentations are formal sessions in the INFO-EXPO hall in which exhibitors can deliver substantive, case-oriented presentations that relate to their top products and services. The exhibitor theater space seats a maximum of 75 attendees and includes Internet access, LCD panel and screen, podium, microphone, and signage. The event is also published in the online conference planner, onsite pocket program, and the INFO-EXPO Guide.

Options

30 Minute Presentation $1,200
60 Minute Presentation $1,875

Location

Exhibitor Theater Presentation Schedule

Sunday

12:30 pm – 1:20 pm             Exhibitor Theater (50 min)

1:30 pm – 2:00 pm                Exhibitor Theater (30 min) SOLD

Monday

10:05am – 10:25am              Exhibitor Theater (20 min)

11:45 am – 12:15 pm           Exhibitor Theater (30 min) SOLD

12:25 pm – 1:15 pm             Exhibitor Theater (50 min) SOLD

3:05pm – 3:25pm                  Exhibitor Theater (20 min)

Tuesday

11:45 am-12:45 pm              Exhibitor Theater (30 min) SOLD

12:25 pm – 1:15 pm             Exhibitor Theater (50 min)

 

Exhibit Hall Networking Event Times:

Sunday, June 18 Monday, June 19 Tuesday, June 20
12:00 p.m. – 3:30 p.m.
(INFO-EXPO Open)
10:00 a.m. – 3:30 p.m.
(INFO-EXPO Open)
10:00 a.m. – 1:30 p.m.
(INFO-EXPO Open)
12:00 p.m. – 2:00 p.m.
(Networking Lunch)
12:00 p.m. – 3:30 p.m.
(Ice Cream Social)
11:30 a.m. – 1:30 p.m.
(Networking Lunch)
5:30 p.m. – 7:00 p.m.
(INFO-EXPO Open)
5:30 p.m. – 7:00 p.m.
(Opening Reception)

For questions please contact the SLA Partnerships Team at +1.703.647.4900 or via email at industrypartners@sla.org.

  • Customer loyalty: the (changing) reality of loyalty beyond retention https://t.co/77HYe4pIiP #SCIP #SLA2016 https://t.co/StTIjbROqD
#SLA2016
©2017 Special Libraries Association. All Rights Reserved