SLA 2018 Annual Conference Schedule

    SLA 2018 ANNUAL CONFERENCE SCHEDULE-AT-A-GLANCE
   Saturday, June 9 – Wednesday, June 13, 2018
Baltimore, Maryland
 

VIEW THE COMPLETE CONFERENCE SCHEDULE

Saturday, June 9, 2018

All Day Certificate Courses
1:00 – 7:00 pm SLA Pharmaceutical & Health Technology Division (DPHT) Annual Meeting

Sunday, June 10, 2018

All Day Certificate Courses and Continuing Education Classes
All Day SLA DPHT Annual Meeting
7:30 – 8:30 am Unit Business & Board Meeting options
8:30 – 11:00 am SLA Board of Directors Meeting – Open Session
12:30 – 2:30 pm 2019 Annual Conference Program Planners Meeting
12:30 – 2:00 pm First Timers & New Members Orientation
3:00 – 6:30 pm Unit Leader Training/Joint Cabinet Meetings

Monday, June 11, 2018

7:00 – 8:00 am Health & Wellness Activity (tentative)
7:30 – 9:00 am Unit Business & Board Meeting options
9:00 – 10:00 am Concurrent Workshop Sessions (60 mins)
10:30 – 12:00 pm Opening General Session
12:00 – 2:00 pm INFO-EXPO Opening & Lunch in the INFO-EXPO
2:15 – 3:30 pm Concurrent Workshop Sessions (75 mins)
4:00 – 5:30 pm Concurrent Workshop Sessions (90 mins)
5:30 – 7:00 pm Opening Reception in the INFO-EXPO
6:00 – 6:30 pm Fellows & First-Timers Reception in the Exhibitor Theater

Tuesday, June 12, 2018

7:00 – 8:00 am Health & Wellness Activity (tentative)
7:30 – 9:00 am Unit Business & Board Meeting options
9:00 – 10:00 am Concurrent Workshop Sessions (60 mins)
10:00 – 3:30 pm INFO-EXPO Open
10:00 – 10:30 am Break in the INFO-EXPO
10:30 – 11:30 am Concurrent Workshop Sessions (60 mins)
11:30 – 12:30 pm Lunch (on your own)
11:30 – 12:30 pm Unit Business & Board Meeting options
12:30 – 1:30 pm “Charm City Treats” in the INFO-EXPO
1:30 – 3:00 pm General Session
3:00 – 3:30 pm Break in the INFO-EXPO
3:30 – 5:00 pm Concurrent Workshop Sessions (90 mins)
5:30 – 6:30 pm SLA Annual Business Meeting
7:00 – 7:30 pm Loyalty Club Toast

Wednesday, June 13, 2018

7:00 – 8:00 am Health & Wellness Activity (tentative)
7:00 – 8:30 am Unit Business & Board Meeting options
9:00 – 10:00 am Concurrent Workshop Sessions (60 mins)
10:00 – 1:30 pm INFO-EXPO Open
10:15 – 11:30 am Concurrent Workshop Sessions (75 mins)
11:30 – 1:30 pm Lunch (on your own) & Fun Zone Competition in the INFO-EXPO
1:30 – 2:30 pm Concurrent Workshop Sessions (60 mins)
2:45 – 4:15 pm Closing General Session

Education Session Descriptions
Special/Ticketed Event Descriptions

 

  • Although preprints will not satisfy many, if any, modern open access mandates, they do enable research findings to… https://t.co/89XF0EF6zZ
  • If you haven't taken advantage of early bird savings yet on SLA 2022: Source Forward, you’d better do so quickly! T… https://t.co/D0niTraq7D
  • Only 1 day left to submit a poster abstract! Submit an abstract for a poster presentation at SLA 2022 by tomorrow,… https://t.co/r2bU0UECeK
  • The preliminary program for SLA is now available. More details will be added as we continue to finalize details and… https://t.co/TftIIWVzQU
  • If you haven't taken advantage of early bird savings yet on SLA 2022: Source Forward, you’d better do so quickly! T… https://t.co/QRlyTYPL43
©2022 Special Libraries Association. All Rights Reserved
Special Libraries Association
X

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close